Vil du være med?

Alle unge med et høretab kan bidrage til projektet.

Man behøver ikke at have oplevet noget ekstraordinært for at have noget relevant at dele ud af.

De små  hverdagsfortællinger er særlige og værdifulde for andre at få indblik i. Specielt hvis de kommer fra en ung med et høretab som dig selv.

Personlige fortællinger kan dreje sig om stort og småt fra hverdagen med høretab

Der er mange måder at være med på!

Er du ung og har et høretab, kan du bidrage til projektet på mange måder. Du kan gøre det ved at sende en tekst, tegning, et foto, en video fra din hverdag eller noget helt andet. Hvis du sætter et par ord på det budskab, du gerne vil ud med, søger vi for at dele det på projektets Instagram (anonymt).

En historie fra hverdagen med et høretab er altid relevant og vigtig og kan omhandle alt - fra dét at bøvle med lavt batteri på høreapparatet til udforinger med at få omverdenen til at tage ens høretab alvorligt - fx undervisere, der ikke bruger høretekniske hjælpemidler - eller noget helt tredje.  

De personlige fortællinger behøver ikke handle om det, der er svært. Det kan også dreje sig om alt det akavede, sjove og overraskende, man oplever, når man ikke høre på samme måde som andre mennesker.  

Overskrift?

Tekst her?

Vær med

Har du et høretab og er du omkring mellem 18 og 25 år?

Har du noget - stort eller småt, du gerne vil dele med andre unge med høretab, så hører vi meget gerne fra dig.

Har du derudover lyst til at blive en del af et hyggeligt fællesskab med flere andre unge frivillige, så kontakt os også. Det er vigtigt at sige, at det ikke er et krav, at du er med i frivilliggruppen for at dele noget personligt. Det kan du også gøre på egen hånd .

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.